Engcon merkittävään sopimukseen John Deeren kanssa Pohjois-Amerikassa

18.04.2021 11:33

deere1.jpg

Maailman johtava rototilttivalmistaja Engcon ja John Deere ovat solmineet mittavan Yhdysvaltoja ja Kanadaa koskevan sopimuksen. Tämän toimittajasopimuksen johdosta Engconin tuotteet tulevat loppukäyttäjien saataville John Deeren ja Hitachin jälleenmyyjäverkostojen kautta kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Yhteistyöllä varmistetaan, että asiakkaat voivat ostaa John Deere- ja Hitachi-kaivukoneensa Engconin tuottavuutta lisäävillä tuotteilla varustettuna.

Engconin tehtävänä on muuttaa kaivumaailmaa. Sen tuotteilla kaivukone muuntuu työlaitealustaksi, joka muuttaa tapaa, jolla kaivukoneenkuljettajat suorittavat kaivutöitä, ja mahdollistaa kaivukoneen käytön uusilla tavoilla. Kun kaivukoneessa on Engconin rototiltti ja Engconin automaattinen pikakiinnike, kuljettaja voi vaihtaa työlaitteet ohjaamosta poistumatta ja käyttää niitä uusilla tavoilla, mikä lisää kaivukoneen monikäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Kaikki tämä johtaa lopulta asiakkaiden toiminnan tuottavuuden ja kannattavuuden paranemiseen. Sen johdosta että John Deere on nyt valinnut Engconin ensisijaiseksi toimittajakseen, Engconin älykkäät tuotteet tulevat John Deeren ja Hitachin jälleenmyyjäverkostojen kautta loppukäyttäjien saataville kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. 

– Tämä matka alkoi Pohjoismaista 30 vuotta sitten ja perustui ajatukseen, että kaivaminen oli mahdollista suorittaa aiempaa paremmalla tavalla ja kaivukoneiden käyttöä oli mahdollista parantaa. Me Engconilla olemme iloisia voidessamme lisätä vauhtia tällä matkalla yhdessä John Deeren kanssa. Uskomme, että me molemmat tulemme hyötymään siitä, että Engconin hyviksi todetut ratkaisut tuodaan saataville yhdessä John Deere- ja Hitachi-kaivukoneiden kanssa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Todellisia voittajia tässä ovat kuitenkin kaivukoneenkuljettajat ja loppuasiakkaat, jotka pystyvät työskentelemään uusilla tavoilla ja toimimaan entistä tuottavammin ja kannattavammin, Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren sanoo. 

Uuden yhteistyön ansiosta asiakkaat voivat Yhdysvalloissa ja Kanadassa valita valtuutettujen John Deere- ja Hitachi-jälleenmyyjien kautta koneisiinsa Engconin rototiltit ja automaattisen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmän, jonka avulla kuljettaja pystyy kytkemään hydrauliset työlaitteet ohjaamosta poistumatta. 

– Me John Deerellä olemme aina keskittyneet tarjoamaan tuotteita ja tekniikkaa, joiden avulla asiakkaamme voivat optimoida tehokkuuden ja käytettävyyden työmailla. Tämä Engconin kanssa solmittu sopimus antaa asiakkaille uusia mahdollisuuksia hyötyä suorituskyvyn ja sitä kautta lopulta tuottavuuden parantamisesta työmailla, sanoo David Thorne, John Deere Construction & Forestryn myynti- ja markkinointiyksikön Senior Vice President.

Sopimuksen johdosta asiakkaat voivat hankkia Engconin tuotteita helpommin ja nopeammin paikallisten John Deere- ja Hitachi-kaivukoneiden jälleenmyyjien kautta. Tämä on yksi virstanpylväs pyrkimyksessä tehdä rototilttikonseptista entistä tunnustetumpi ja tunnetumpi maailmanlaajuisesti sekä erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa, joissa Engcon odottaa lähivuosina suurta kasvua.

11.05.2021 15:00Wille 675 - isompi, voimakkaampi, älykäs Delta-sarjalainen
10.05.2021 9:08Turun saaristotielle suunnitteilla uusi tieyhteys Kurkelan ja Kuuusiston välille
07.05.2021 23:33KATSO TÄSTÄ 7.5. LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
07.05.2021 16:55Työsuojeluviranomaiset torjuvat räjäytys- ja louhintatöiden suuronnettomuuksia
06.05.2021 15:34Maxpo 2021 syyskuussa Hyvinkäällä
06.05.2021 11:00YIT:lle useita maanteiden hoitourakoita vuosille 2021-2026
05.05.2021 13:11Uuden Veturitien sillan rakentaminen käyntiin Helsingissä
05.05.2021 10:12Kunnille kehitteillä ekologisen kompensaation toimintamalli maankäytön suunnitteluun
04.05.2021 14:09Suomeen avatumassa uusi Liikkuvat työkoneet -klusteri
04.05.2021 11:55Terrafame panostaa uudenlaisiin logistiikkaratkaisuihin akkukemikaalien kuljetuksissa

Siirry arkistoon »