Rototiltin uusi keskusvarasto otettiin käyttöön: "Tämä on asiakkaillemme suuri päivä"

08.03.2023 15:00

rotovarasto.jpg

Rototilt on nyt ottanut käyttöön Rosersbergin jakelukeskuksensa, joka sijaitsee strategisesti edullisesti lähellä Arlandan lentokenttää Tukholmasta pohjoiseen. Investointi lyhentää toimitusaikoja sekä parantaa palvelujemme joustavuutta ja käytettävyyttä. 

Klo 16 mennessä tehdyt tilaukset ovat toimitettavissa asiakkaille Pohjoismaissa jo seuraavana päivänä.

– Tämä on kaukonäköinen investointi jälkimarkkinoillemme tavoitteena tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Tiedämme, miten tärkeää on pystyä pitämään koneet käynnissä, sanoo jälkimarkkinointipäällikkö Jan Karlsson.

Juhlalliseen käyttöönottoseremoniaan kuuluivat asianmukainen nauhanleikkaus, kiertokäynti jakelukeskuksessa ja syötävää kuohujuomineen kutsuvieraille, joihin kuului asiakkaita, jälleenmyyjiä ja mediaa.

– Tämä on meille suuri päivä ja tärkeä askel kasvussamme. Yhtä tärkeä askel tämä on myös asiakkaillemme, jotka tulevat huomaamaan siitä koituvat parannukset, Jan totesi.

Jakeluvarasto on globaalin logistiikkayhtiö DSV:n rakennuttama aivan uusi rakennus. Siitä on Rototiltin käytettävissä 2 500 neliömetriä lattiapinta-alaa ja 2000 kuormalavapaikkaa. Kun Rototilt ja DSV kehittivät palvelua, tehokkuus asiakkaan näkökulmasta oli keskeinen tavoite. Elektronisesti ohjattu automaattivarasto noutaa pienemmät tuotteet pakkauspisteeseen, josta tilaus toimitetaan edelleen seurattavana lähetyksenä. Investointi keskusvarastoon tarkoittaa, että Rototilt keskittää vastedes koko varaosavalikoimansa Vindelnin sijaan Rosersbergiin.

– Tästä lähtien kaikki varaosat lähetetään täältä. Kun tuotanto ja jälkimarkkinavarasto on nyt eriytetty, meille avautuu uusia mahdollisuuksia. Tätä asiakkaamme ovat toivoneet. Koneiden on oltava keskeytyksittä käytettävissä, ja sen pohjalta haluamme kehittää jälkimarkkinoitamme. Tämä investointi on suuri edistysaskel, Jan sanoo.

Rosersberg on keskellä Pohjois-Tukholman logistiikkakeskusta. Matka sieltä Arlandan lentokentälle on seitsemän kilometriä ja E4-tie on vain kilometrin päässä. Tämä merkitsee suurta parannusta varsinkin pohjoismaisille asiakkaillemme, jotka voivat tehdä tilauksen seuraavan päivän toimitukseen vielä klo 16. Muualle Eurooppaan toimitukset nopeutuvat yhdellä päivällä.

– Olemme tehneet perusteelliset selvitykset asiakkaillemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Sijainnin valinta ja yhteistyö DSV:n kanssa tarkoittaa, että saamme käytettäväksi paremmat ja kustannustehokkaammat kuljetusratkaisut. Suuret tilat tarkoittavat myös, että voimme kasvaa ajan myötä tarvitsematta tehdä itse lisäsijoituksia kiinteistöihin, Jan sanoo. 

Kaikkien jakelukeskuksen tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta voimme jatkaa kehitystyötämme.

– Emme lopeta tähän. Asiakkaamme asettavat meille suuret vaatimukset ja tutkimme jatkuvasti, miten voisimme parantaa jälkimarkkinoitamme asiakkaiden kasvavien tarpeiden täyttämiseksi.

28.03.2023 8:00Helsingin Jätkäsaareen uusia Hitas-asuntoja meren äärelle
27.03.2023 9:33Geolämpöä kiinteistöihin - Caverion ja St1 Lähienergia yhdistävät nyt osaamisensa suurkiinteistöjen maalämpöprojekteissa
27.03.2023 8:58Uusi Onninen Express avautuu Oulun Ruskossa - uusi logistiikkakeskus rakentuu Hyvinkäälle
26.03.2023 11:00Maarakennusalan kustannukset nousivat vuoden 2023 helmikuussa 8,8 % vuodentakaisesta
24.03.2023 22:30KATSO TÄSTÄ 24.3. LÄHETYS! Laaja kooste ConExpo 2023 messuilta Las Vegasista - paljon kone ja kuljetusalan asiaa
24.03.2023 8:00Metso Outotec jatkaa Prerovissa, Tsekin tasavallassa sijaitsevan valimonsa toimintaa
23.03.2023 10:40Sandvik esittelee uuden käänteentekevän kovametallin kierrätysohjelman porakruunuille
23.03.2023 8:00Ennakointi lisää energiatehokkuutta ja vähentää CO2-päästöjä rakennustyömaalla - Cramo yhdistää seurantaan vastuullisuuden parametrit
21.03.2023 10:33Volvo Trucks ja Boliden tekevät yhteistyötä maanalaisten sähköautojen käyttöönotossa kaivosteollisuuteen
17.03.2023 20:00KATSO TÄSTÄ 150. JUHLALÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset

Siirry arkistoon »