CAT-pyöräkuormaajien uusi sukupolvi esittäytyy ConExpossa Las Vegasissa

15.03.2023 10.50

BCP_221115_NC_029_.jpg

Cat 926-, 930- ja 938-pyöräkuormaajien innovatiiviset seuraavan sukupolven pyöräkuormaajat tarjoavat joukon uusia teknologioita ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta yksinkertaistamalla koneen käyttöä.

Suunnittelultaan joustavuutta lisäävät monipuoliset Cat-pienpyöräkuormaajat tarjoavat toimialakohtaisia konfiguraatioita maatalouden, jätteen, metsätalouden, kiviaines- ja lumenpoistosovellusten tehokkaaseen käsittelyyn. Räätälöidyt mallit voidaan varustaa suoraan tehtaalta tai Cat-jälleenmyyjän asentamien jälkimarkkinoiden päivityssarjojen avulla.

Tehokasta tehoa tuottava Catin mukautuva moottorin kierrosluku-ominaisuus säätää moottorin nopeutta automaattisesti käyttäjän syötteen perusteella tuottavuuden optimoimiseksi ja polttoaineenkulutuksen minimoimiseksi. Näiden seuraavan sukupolven pienten pyöräkuormaajien järjestelmät on optimoitu ja mitoitettu toimimaan normaalisti alhaisemmilla moottorin kierrosluvuilla.

BCP_WL_22_307_.jpg

Tuottava ja tehokas 1 200 - 1 500 rpm:n toiminta-alue tekee kuormaajista polttoainetehokkaampia, kun taas suuremmat pumput käyvät pienemmillä nopeuksilla vähentäen kulumista ja pidentääkseen käyttöikää.

Neljä toimintatilaa

Uusissa pyöräkuormaajissa on, alalla ensimmäisenä, neljä räätälöityä voimansiirron toimintatilaa.

Hyötykäyttötila: suunniteltu hydromekaanisten työkalujen käyttöön tai poiminta- ja paikka-työhön työkoneen teholla ja nopealla nopeudella, hyötyajoneuvotila tarjoaa hienon ajonopeuden hallinnan moottorin kierrosluvun kaasun lukituksella.
Vääntömomenttitila: säästää jopa 5 % polttoainetta "vapaakierroksilla" mutkissa ja alamäissä.
Hystaattitila: tarjoaa moottorijarrutuksen aggressiivisella hidastumisella, kiihtyvyydellä ja ilman liikettä ennen kuin kaasua painetaan.
Ice-tila: lumen raivaussovelluksiin jäätila tarjoaa pehmeät suunnansiirrot ja pidennetyn vapaan liikkeen parantamaan hallintaa.

BCP_WL_22_037_.jpg

Uusi automaattinen pyörän vääntömomentin säätö antaa koneen tehdä työn ohjaamalla automaattisesti pyörään kohdistuvaa vääntömomenttia ja säätämällä vanteen vetosäädintä renkaiden luistamisen vähentämiseksi. Uudet kuormaajat parantavat pitoa vaikeassa maastossa, ja niissä on vakiona etuakselin tasauspyörästön lukko valinnaisella rajoitetulla takaluistolla. 926- ja 930-kuormaajissa kuljettaja ohjaa tasauspyörästön lukkoa yksinkertaisesti joystickillä. Uudessa 938-kuormaajassa on vakiona automaattinen tasauspyörästön lukko sekä manuaalinen ohjaus.

Lisääntynyt tarkkuus

Cat Payload on vakiona näissä uusissa pyöräkuormaajissa, ja siinä on 250 tunnin esittelytila, joka testataan ennen tilaamista. Hyötykuorma tarjoaa liikkeellä olevan punnituksen, joka auttaa käyttäjiä saavuttamaan tarkat tavoitteet välttääkseen materiaalien ylikuormituksen, alikuormituksen tai väärin lastaamisen.

BCP_WL_22_103_.jpg

Yksinkertaiset ohjaamon painikkeen ylä-, ala- ja kallistusasetukset antavat käyttäjille mahdollisuuden sovittaa kauhan asennon tehtävään, mikä auttaa maksimoimaan kauhan leikkuuterän käyttöiän. Kätevästi joystick-painikkeella ohjattava uusi kauhan ravistusominaisuus mahdollistaa materiaalien tarkan annostelun annostelu- tai levityssovelluksissa ja puhdistaa kauhan.

Parempi turvallisuus

Uusi seuraavan sukupolven ohjaamo, joka sisältää autotyyliä ja mukavuuksia, lisää kuljettajan mukavuutta ja parantaa näkyvyyttä turvallisuuden lisäämiseksi. Pienemmät ohjaamon pylväät, suurempi ikkunapinta-ala, lämmitettävät ja sähköiset taustapeilit pienemmällä parabolilla ja tavallinen peruutuskamera parantavat kuljettajan näkyvyyttä koneen ympärillä. Uusia lisävarusteita ovat monikuvakamera, joka tarjoaa lintuperspektiivistä näkymän kuormaimen ympärille, ja takaobjektien tunnistus visuaalisilla ja äänihälyttimillä antaa lisähälytyksiä koneen takaosaan.

Uusi automaattinen lämpötilansäätö sulatuspainikkeella tarjoaa tasaisen käyttömukavuuden erilaisissa ympäristön lämpötiloissa. Automaattinen valaistus päiväajovaloilla valaisee kätevästi koneen valot auringon laskiessa. Ohjaamon päälle asennettu valinnainen majakka antaa visuaalisen hälytyksen, kun kuljettaja ei ole ohjaamossa tai käyttää turvavyötä turvallisuuden parantamiseksi.

BCP_WL_22_186_.jpg

Seuraavan sukupolven pienet pyöräkuormaajat laajentavat Cat Command for Loading -palvelua maailmanlaajuisille markkinoille. Turvallisuutta ja tuottavuutta lisäävä Command for Loading tarjoaa kuormaimen kauko-ohjauksen kuljettajan poistamiseksi vaarallisista olosuhteista. Uutta tässä mallisarjassa komentokonsoli tarjoaa tehokkaan koneen toiminnan näköetäisyydellä konsolin ergonomisen kuormaustoimintojen ohjausjärjestelyn ansiosta. Komentoasema sijoittaa kuljettajan virtuaaliseen ohjaamoon, jossa on tutut säätimet ja koneen näytöt kuormaimen etäohjaukseen, ei-näkyvillä. Tehokkuutta ja tuottavuutta lisäämällä yksi käyttäjä voi ohjata useita koneita, yksi kerrallaan, eri paikoissa yhdestä komentoasemasta.

Tehokas toiminta

Mukautettava ohjaamon näyttö tarjoaa helpon kuvan käyttöparametreista. Käyttäjäprofiilien avulla näytön kautta voidaan asettaa jopa 50 erilaista käyttöprofiilia, jotka kuormaaja voi palauttaa, kun käyttäjä käynnistää koneen. Seuraavan sukupolven kuormaajiin on nyt saatavana kaksi ohjausvaihtoehtoa – uusi voimanpalautusjoystick-ohjauksen hallinta ja matalatehoinen ohjauspyörä – koneen kokoonpanon mukauttamiseksi entisestään. Uusi joystick-ohjaus mahdollistaa kuormainten ajamisen jopa 40 km/h nopeuksilla voiman takaisinkytkentäominaisuuden ansiosta, joka jäykistyy suuremmilla nopeuksilla ja pehmenee nopeuden pienentyessä.

Lisäksi uudet kuormaajat tarjoavat vaihtoehdon ohjaussauvalla tai yksiakselisilla vipuilla, ja molemmissa on valikoima ohjelmoitavia vaihtoehtoja kuljettajan toiveiden mukaan. Joystick-säätimien mukana toimitettu monipuolinen jog dial tarjoaa nopean, liikkeellä olevan nopeuden, kaasun lukituksen, lisähydrauliikan ja pyörän vääntömomentin säädöt sekä näytön navigoinnin ja ryömintänopeuden säädön.

BCP_221115_NC_723_.jpg

Standardin rinnakkaisuuden ansiosta optimoitu Z-tangon vivusto kaivaa kuin Z-tanko, mutta toimii työkalunpitimenä, mikä lisää monipuolisuutta ja näkyvyyttä. Suunnittelu tarjoaa kytkimen ja korkean nostovaihtoehdot kaikkiin uusiin malleihin. Patentoitu ylipainesulatusliittimen käyttöliittymä eliminoi kulumisen ja maksimoi suorituskyvyn pienentämällä työvälineen siirtymää. Uusien kuormainten täydellinen työtyökaluvalikoima sisältää optimoidut haarukat mekaanisella rinnakkaisnostolla ja suorituskykysarjan kauhat, joissa on aggressiivinen telinekulma taakan säilyttämiseksi ja 10 % täyttökertoimen lisäys.
Uusi konerakenne parantaa näkyvyyttä työvälineisiin. Aggressiivinen telinekulma tarjoaa täyden huippuluokan ja erinomaisen näkyvyyden kauhan kulmiin. Erinomaisen haarukan kärkien näkyvyyden maantasolla ja täydellä korkeudella mahdollistaa kuljettajan luottavaisen lastaamisen ja purkamisen materiaaleihin, kun taas valinnainen pyörivä piikki parantaa edelleen näkyvyyttä eteenpäin.

Merkittäviä palvelusäästöjä

Moottoriöljyn ja suodattimien sekä polttoainesuodattimen huoltovälit nousevat 1000 tuntiin seuraavan sukupolven pienpyöräkuormaajille. Yli 10 000 käyttötunnilla tämä säästää 45 % moottoriöljyssä, 67 % polttoainesuodattimissa ja 45 % ilmansuodattimissa, mikä vähentää huomattavasti huoltokustannuksia ja parantaa kuormaimen käytettävyyttä. Täysi paluusuodatus Hystatissa, työkoneissa ja ohjausjärjestelmissä pitää hydrauliöljyn puhtaana ja parantaa järjestelmän luotettavuutta.

Kaikki päivittäiset huoltotuotteet ovat nyt helposti ulottuvilla, ja uusi ohjaamon suodatin huolletaan maan tasolta, mikä lyhentää huoltoaikaa ja parantaa turvallisuutta. Valinnainen integroitu automaattivoiteluöljy säädettävällä voitelutiheydellä auttaa maksimoimaan komponenttien käyttöiän ja minimoimaan kustannuksia saranapisteiden asianmukaisella rasvauksella. Saatavilla oleva rengaspaineiden ja lämpötilan valvonta säädettävillä turvarajoilla auttaa pidentämään renkaiden käyttöikää ja minimoimaan kustannuksia.

CONEXPO-CON/AGG 2023 -tapahtuman osallistujat pääsevät ensimmäisenä esikatselemaan seuraavan sukupolven Cat 930 -pyöräkuormaajaa 14.-18. maaliskuuta Caterpillarin F9127-festivaalialueen näyttelyssä. Näiden pienten pyöräkuormaajien valmistuksen on kaavailtu alkavan vuoden 2023 lopulla.

Lisätietoja Cat 926, 930 ja 938 pyöräkuormaajista saat ottamalla yhteyttä Cat-jälleenmyyjään tai käymällä osoitteessa https://www.cat.com.

15.04.2024 9.00Wihuri Teknisen Kaupan jälkimarkkinoinnissa keskitetään palveluja
13.04.2024 12.00Tamtron Group Oyj tuo markkinoille mullistavan AI-pohjaisen automaattisen materiaalien tunnistusjärjestelmän
12.04.2024 23.00KATSO TÄSTÄ MANSEN MÖRINÄT LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
09.04.2024 9.00Rototiltin varmatoimiset ja virheettömät tuotteet helpottavat työtä ja tekevät siitä tehokkaampaa
05.04.2024 21.00KATSO TÄSTÄ 5.4. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
03.04.2024 11.00Metso ja Almalyk MMC allekirjoittivat raamisopimuksen suuren kuparisulaton toimittamisesta Uzbekistaniin
02.04.2024 7.00Seppo Voutilainen nimitetty Terrafamen toimitusjohtajaksi
29.03.2024 20.11KATSO PÄÄSIÄISEN LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
28.03.2024 15.00Rakentamisen liikevaihto laski vuoden 2024 helmikuussa 11,4 % vuodentakaisesta
28.03.2024 8.30Sandvik esittelee 800i-sarjan kartiomurskaimet uusilla automaatio-ominaisuuksilla

Siirry arkistoon »