Epiroc Finland mukana Maxpossa 31.8.-2.9.2023

28.08.2023 11.10

SmartROC_T25_R_1.jpg

Epiroc Finland esittelee tukun innovatiivisia tuotteita ja palveluita Suomen suurimmassa maanrakennus- ja ympäristönhoitokoneiden tapahtumassa Maxpossa. Tapahtuma järjestetään 31.8.-2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. 

"Epirocin osastolla A68 nähdään laaja kattaus uusinta teknologiaa edustavia kaivos- ja louhintalaitteita, hydraulisia lisälaitteita sekä porakalustoa. Esillä on myös huoltopalveluja sekä uusimpia akku-, automaatio- ja digitalisaatioratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta sekä kohtaamaan tulevaisuuden vaatimukset.

Liikkuvuutta ja polttoainetaloudellisuutta pengerporaukseen

Pengerporauslaitteista osastollamme on esillä SmartROC T25 R, joka on uusin poravaunumme kokoluokassaan. Se on vaikuttavan mukautumiskykyinen ja sillä on poikkeuksellisen suuri peittoalue sekä erinomainen liikkuvuus maastossa. Tämä laite mahdollistaa työskentelyn epätasaisessa maastossa ja ahtailla esikaupunkialueilla, pitäen kuitenkin ympäristöjalanjäljen mahdollisimman pienenä. SmartROC T25 R on uusi paras ystäväsi ja se auttaa sinua saavuttamaan tuloksia päivästä toiseen.

Esillä on myös Epirocin päivitetty SmartROC T40 MKII-poravaunu, joka on entistä paremmin varusteltu. Siinä on mm. uusi 15” kosketusnäyttö, parannettu moottorinohjaus, joka pienentää entisestään polttoaineen kulutusta sekä lisääntynyt automaatio tekevät tästä vaunusta voittamattoman omassa luokassaan.

Uusi digitalisoitu Unigrout-injektointilaite täydellä liitettävyydellä ja ohjauksella

Maanalaisesta tarjonnasta osastollamme on uusi digitalisoitu Unigrout M2 S-injektointilaite, joka sopii niin maanpäälliseen kuin maanalaiseenkin toimintaan. Unigrout on helposti ja nopeasti siirrettävä kompakti yksikkö, jonka kaikkia toimintoja ohjataan RCS-kosketusnäytöltä. Tämä tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä ja parempaa hallintaa sekä yleiskuvaa injektointiprosessista.

Maanalaiselta puolelta esillä on myös akkudemopaketti ja laturi. Akkukäyttöinen sähkökalusto tarjoaa tehokkaan mahdollisuuden pienentää ympäristöjalanjälkeä ja luoda terveellisempää työympäristöä. 

Maksimaalista poraustehoa tuotantoporauskalustolla 

Osastollamme on esillä laaja valikoima porakalustoa, jolla maksimoidaan porausteho, reikäsuoruus ja kaluston kesto. Esillä on mm. CopRod, uppoporaus sekä pienemmät päältälyövien poralaitteiden tuotteet. Mukana on myös Powerbit X - nastojen timanttipinnoitteeseen perustuva terä, joka mahdollistaa pitkän huoltovälin haastavissa esim. maanalaisissa kohteissa, joissa pyritään maksimoimaan automaattinen poraus. 

Iskuvasaroiden Solid Body-mallisto nyt 30 vuotta!

Epirocin hydraulisia lisälaitteista esillä ovat hydrauliset iskuvasarat.  Järeintä HB -mallisarjaa edustavat HB 3600 ja HB 2500. Mallisarjan perusrakenne on perinteinen sidepultein koottu kolmiosainen iskukoneisto ja erillinen runkokotelo. Näissä malleissa vakiona mm. automaattinen iskutehon säätö AutoControl ja tyhjäiskun eston päälle – pois kytkentä automaattisesti. Valinnaisena varusteena molempiin saa Dust Protection-pölysuojauksen, joka estää kivien ja pölyn pääsyn terän ja teräholkin väliin. 

30 vuotta täyttänyt, legendaarinen valurunkoinen SB -mallisarja on esillä yhdellä mallilla. Purkurobottien ja rusnauskoneiden työlaite SB 552 nähdään vesisuihkuilla varustettuna. Mallisarja tarjoaa valtavan iskutehon kompaktissa paketissa, mikä on tehnyt näistä vasaroista suuria tuntimääriä erikoistöissä urakoivien suosikin. Ylivoimaisen helppo huollettavuus ja hydrauliikan säädettävyys eri alustakoneille ovat ominaisuuksia, joita ei edelleenkään muualta löydä.

Epirocin HB ja MB -mallisarjat valmistetaan Essenissä vanhalla perinteikkäällä Kruppin tehtaalla ja pienempi SB -mallisto Atlas Copcon yhtä perinteikkäällä Kalmarin tehtaalla. Maanrakentajien suosikit, EC -vasarat tulevat samoilta tehtailta kokoluokasta riippuen, teräläpimitaltaan 80 millinen EC 80 ja sitä pienemmät Kalmarista, suuret mallit Essenin tehtaalta.

Purkulaitteiden valikoimaa Maxpossa edustaa pulveroija BP 3050 R. Tämä purkulaitteiden klassikko on ylivoimainen työkalu kasalta pulverointiin ja väkivahvan kääntäjänsä ansiosta suoriutuu myös purkutöistä.

Kaikki Epiroc -lisälaitteet voidaan varustaa HATCON -paikannus- ja käyttötuntiseurannalla. Laitteen avulla omistaja ja käyttäjät voivat seurata laitteen sijaintia, huoltotarpeita ja käyttöaikaa samalta sovellukselta kuin muita Epiroc -laitteitaan.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme!"

13.04.2024 12.00Tamtron Group Oyj tuo markkinoille mullistavan AI-pohjaisen automaattisen materiaalien tunnistusjärjestelmän
12.04.2024 23.00KATSO TÄSTÄ MANSEN MÖRINÄT LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
09.04.2024 9.00Rototiltin varmatoimiset ja virheettömät tuotteet helpottavat työtä ja tekevät siitä tehokkaampaa
05.04.2024 21.00KATSO TÄSTÄ 5.4. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
03.04.2024 11.00Metso ja Almalyk MMC allekirjoittivat raamisopimuksen suuren kuparisulaton toimittamisesta Uzbekistaniin
02.04.2024 7.00Seppo Voutilainen nimitetty Terrafamen toimitusjohtajaksi
29.03.2024 20.11KATSO PÄÄSIÄISEN LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
28.03.2024 15.00Rakentamisen liikevaihto laski vuoden 2024 helmikuussa 11,4 % vuodentakaisesta
28.03.2024 8.30Sandvik esittelee 800i-sarjan kartiomurskaimet uusilla automaatio-ominaisuuksilla
26.03.2024 9.00Markus Ritala nimitetty Sajas Groupin toimitusjohtajaksi

Siirry arkistoon »