Rototiltiltä kaksi RC-sarjan uutuutta

01.11.2023 8.40

Vuosi sitten Rototilt lanseerasi uuden Rototilt Control -tuotesarjan, joka sai markkinoilla myönteisen vastaanoton. Nyt Rototilt voi ilmoittaa tuotevalikoiman olevan täydellinen, kun kaksi pienintä rototilttiä saavat omat versionsa RC-sarjaan. "Tämän saavuttamiseksi olemme työskennelleet koko ajan", Rototiltin tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.

Rototilt Control on Rototiltin uusi tuotesarja, johon kuuluvat täysin uusi rototilttisarja, ohjausjärjestelmä, ohjainkahvat ja etätukisovellus. Rototilt Control tuotteita kehitettäessä olemme keskittyneet erityisesti kolmeen asiaan: käyttökokemukseen, energiatehokkuuteen ja tarkkuuteen. Kaikki Rototiltin valikoimaan kuuluvat rototiltit ovat nyt saatavana RC-sarjassa, joka tunnetaan myös nimellä RC Rototilt -järjestelmä.

Kaikkien RC Rototilt -järjestelmään kuuluvien rototilttien myynti on nyt alkanut. Viimeisinä vuorossa olivat kompaktit RC1 ja RC2 -rototiltit. Näin ollen 1,5–43 tonnin kaivinkoneet voivat nyt käyttää Rototilt Control -tuotesarjan tuotteita. Rototiltin mukaan kompaktit rototiltit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, ja niistä on tullut pienen koon myyntisuosikkeja.

"Yhä useammat ihmiset huomaavat rototiltin edut pienemmissä kaivinkoneissa", Rototiltin tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo. "Ne toimivat ahtaissa tiloissa, ja rototiltin mukanaan tuomalla lisäjoustavuudella voi olla suuri merkitys. Olemme iloisia voidessamme tarjota uusinta tuotevalikoimaamme myös käyttäjille, jotka työskentelevät tällaisissa ympäristöissä."

Edelliseen R-sarjaan verrattuna RC1- ja RC2-malleihin kuuluvat vakiona SecureLock-turvalukko ja ILS-keskusvoitelujärjestelmä. Toinen hyvä uutinen on, että näissä malleissa ovat myös kaikki RC System -ohjausjärjestelmän edut. Tästä johtuen käyttäjät voivat hyödyntää RC Connect -etätukea ja käyttää Rototiltin omia uusia RC-ohjainkahvoja.

"Käyttäjät, jotka haluavat entisestään korottaa rototilttijärjestelmänsä tasoa, ilahtuvat mahdollisuudesta liittää RC-ohjainkahvat ja RC Connectin myös pienimpiin kaivinkoneisiin", Ekström sanoo. "Sekä tämä että aiemmat optiot, jotka ovat nyt vakiona, tuovat järjestelmään vähän uutta silausta. Kokonaisuus saa sekä palvelua että turvallisuutta parantavaa lisäpotkua."

Uuden turvallisuusstandardin tiukat vaatimukset

Kaikissa RC-sarjan rototilteissä vakiona olevan SecureLock-turvalukon ansiosta koko ketju täyttää nyt EN474-standardin uudet vaatimukset. Rototiltin teknisen johtajan Niklas Bjuhrin mukaan tämä on ollut ensisijainen tavoite koko projektin ajan.

"Pidämme itsestäänselvyytenä sitä, että tuotteidemme on täytettävä markkinoiden vaatimukset ja voimassa olevat säännöt, joten RC Rototilt -järjestelmää kehittäessämme siitä ei ollut pienintäkään epäilystä", Bjuhr sanoo.

"SecureLock on innovatiivinen ratkaisu työlaitteen turvallista ja helppoa lukitsemista varten. Se tuo turvallisuuden tunnetta käyttäjillemme."

21.06.2024 17.00KATSO TÄSTÄ JUHANNUSLÄHETYS! Mielenkiintoista kuljetus, maarakennus ja metsäalan asiaa
19.06.2024 9.00Hybridi-Valtra ensiesittelyssä - HAWE goes Ahvenisto
16.06.2024 8.00Jussi Malmi, toimialajohtaja, Wihuri Tekninen Kauppa: "Tulevaisuutta rakennetaan perheyrityksen pitkällä tähtäimellä"
15.06.2024 8.00Odotettu uutuus Hitachilta
14.06.2024 22.00KATSO TÄSTÄ 14.6. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
14.06.2024 8.00Jorpe - maansiirtolavoja yli 50 vuoden kokemuksella
13.06.2024 8.00Serco tehostaa tuotantoaan
12.06.2024 8.00Kokonaisvaltaista poltto-ainehuoltoa urakointiin
11.06.2024 8.00Maansiirto Mykkälä siirtyi kolmanteen polveen
10.06.2024 9.15Maarakennusurakointia ja kiviainestuotantoa

Siirry arkistoon »