Steelwrist tuo keväällä markkinoille uuden kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjämalliston

17.01.2024 11.14

steelwrist_3_gen.png

Steelwrist avaa maaliskuun 13. päivänä 2024 uudet Saksan toimitilat Hampurissa ja esittelee samalla yrityksen historian suurimman ja innovatiivisimman tuotelanseerauksen. Huomion keskipisteenä on ensimmäinen malli Steelwristin kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjistä, joka nostaa polttoainetaloudellisuuden, turvallisuuden ja monipuolisuuden uudelle tasolle. Muut tuoteuutuudet esitellään Pariisin Intermat-messuilla.

Julkistamistilaisuudessa Steelwrist esittelee ensimmäisen kerran kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjän, joka tuo tullessaan innovatiivisia ominaisuuksia, mekaanisia sekä ohjausjärjestelmään liittyviä. Tähän kuuluu uutta tekniikkaa lukituksen turvallisuuteen ja huoltamisen helpottamiseen. Osana Quantum-ohjausjärjestelmän päivitystä, esitellään yhdistelmä uusia komponentteja ja sennustukiohjeita, jotka nostavat helpon asennuksen ja etätuen uudelle tasolle.

Vaikkakin kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjä on lanseerauksen keskipisteenä, samalla julkistetaan useita uusia tuotteita. Esittelemme uudet, keveät kourat ja uudelleen suunnitellut maantiivistäjät, joissa on ennennäkemättömän matala öljynvirtauksen ja tiivistystehon suhde, mikä tekee siitä täydellisen kauhanpyörittäjän alla. Kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjään, ohjausjärjestelmään, anturitekniikkaan ja työvälineisiin liittyvien uutuuksien lisäksi Steelwrist lanseeraa myös uuden tuotekategorian, joka täydentää kaivukoneiden tehokkuuteen tähtäävää laajaa tuotevalikoimaa.

“Nykyään monet ennakoivasti ajattelevat kaivinkoneiden omistajat ja käyttäjät ympäri maailman ovat ymmärtäneet, että kauhanpyörittäjä tuo kaivinkoneeseen huomattavia tehokkuusparannuksia. Tämä on luonnollisesti hyväksi asiakkaidemme kilpailukyvylle ja ympäristölle. Tuotteemme eivät kuitenkaan ainoastaan paranna kaivinkoneiden tehokkuutta, vaan niillä on myös ratkaiseva rooli ilmastonmuutokseen liittyvien haasteiden ratkaisemisessa. Toivomme, että kolmannen sukupolven kauhanpyörittäjän avulla voimme asettaa uuden standardin. Uskon, että se tulee olemaan paras kauhanpyörittäjä, jonka kukaan on koskaan rakentanut”, Steelwristin toimitusjohtaja Stefan Stockhaus sanoo.

Uudet toimitilat Saksaan

Lanseeraustapahtuma merkitsee myös Steelwristin uuden tuotantolaitoksen virallisia avajaisia Hampurissa, Saksassa. Vuonna 2023 perustettiin Steelwrist Deutschland GmbH -tytäryhtiö vahvistamaan entisestään yrityksen läsnäoloa ja kykyä vastata kasvavaan kysyntään näillä tärkeillä markkinoilla. Viimeaikaiset laajennukset ja panostukset Suomessa sekä Ranskassa ovat vahva osoitus sitoutumisesta asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Jälleenmyyjille tarjotaan entistä parempaa tukea paikallisella tuote- ja varaosavarastolla.

Uusia tuotteita Intermat-messuilla

Hampurin lanseeraustapahtuman jälkeen kaikki uudet Steelwrist-tuotteet esitellään Intermat-messuilla Pariisissa, Ranskassa 24.-27. huhtikuuta 2024. Tämä kansainvälinen näyttely kutsuu alan ammattilaiset, urakoitsijat ja kuljettajat tutustumaan Steelwristin innovaatioihin ja edistykselliseen teknologiaan.

01.03.2024 19.00KATSO TÄSTÄ 1.3. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
28.02.2024 12.22Matekon Seinäjoen toimipisteessä tapahtuu - uutta voimaa myyntiin ja Konepäivät tulossa!
28.02.2024 8.00Maarakennusalan kustannukset nousivat vuoden 2024 tammikuussa 1,0 % vuodentakaisesta
27.02.2024 17.00KATSO VIDEO! Dinolift 50 vuotta - Pitkäaikainen yhteistyö Rotatorin kanssa
24.02.2024 11.00Metso toimittaa keskeistä murskaus- ja jauhatustekniikkaa australialaiseen kultakaivokseen
23.02.2024 18.00KATSO TÄSTÄ 23.2. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
23.02.2024 14.00engcon lanseeraa tärylevyn uuteen kokoluokkaan
22.02.2024 11.00Kaivosteollisuus ry:n EDI-työkalu on nyt julkaistu
20.02.2024 15.00Karjalan ja Savon ratojen parantaminen aloitettava pikaisesti
20.02.2024 12.00Nimitykset: Tuomas Hietanen ja Petteri Karttunen vahvistaa Suomen Rakennuskoneen myyntitiimiä

Siirry arkistoon »